Kranbil Oslo

DIN PARTNER FOR KRANBIL TJENESTER OG TRANSPORT

Siden vår etablering har NORDISK KRANTRANSPORT AS blitt en betydelig leverandør av kranbiltjenester i Oslo-området. Vi legger vekt på sikkerhet, effektivitet, rimelige priser og førsteklasses kundeservice for å imøtekomme alle dine behov innen kranbil og tungtransport i Oslo.

TRENGER DU KRANBIL I OSLO?
fyll ut skjema så tar vi kontakt!

Kranbil Oslo

Om oss

Vår kompromissløse innsats for effektivitet, pålitelighet og konkurransedyktige priser har etablert oss som en betydelig aktør i bransjen. Med bred erfaring i alt fra håndtering av byggematerialer til komplekse oppdrag, kan vi heise byggemaskiner som bobcat/minigraver og sementmiksere opp på taket av bygninger. Våre tjenester strekker seg også til båtløft, samt boblebad/jacuzzi-heising, vinsjheising inn i bygg, og generelle tjenester som skrothåndtering, sekktransport og løfting av bilvrak. Vi står for en tjeneste av høy kvalitet. Dette engasjementet for kvalitet og kundetilfredshet gjenspeiles i våre mange positive tilbakemeldinger fra kunder.

Kranbil Oslo

4 Gode grunner til å velge oss

1. Effektive

Maksimer din investering: Effektiv kranutleie som sikrer optimalt utbytte av hver time.

2. Erfaring

Erfaring som teller: Dyptgående bransjekunnskap for et trygt og allsidig valg.

3. Tilgjengelige

Alltid tilgjengelige: Din pålitelige partner fra enkeltoppdrag til langsiktige prosjekter.

4. Lave priser

Konkurransedyktige priser med topp service: Kvalitet til en rimelig kostnad.

Hyggelige tilbakemeldinger:

Kom til avtalt tid, utrolig hyggelig sjåfør som utførte jobben perfekt 🥇.
Helt fantastisk.ryddige og herrlige mennesker,fraktet båten på en fantastisk måte.vil anbefalle dette firmaet til alle.
Utrolig dyktige og service orienterte. Anbefaler på det sterkeste.

Våre Kranbiler

Scania G500

Scania G500, utstyrt med HMF 5020-krana, tilbyr enestående løftekapasitet og rekkevidde for våre kunder. Denne kraftige kombinasjonen er ideell for effektiv og pålitelig transport av tunge laster, noe som sikrer tidsbesparelser og økt produktivitet for alle dine prosjekter.

Kranbiler til leie

Våre Kranbiler

SCANIA R500

Scania R500, Euro6, utstyrt med FASSI 32 TM kran, tilbyr enestående løftekapasitet og rekkevidde for våre kunder. Denne kraftige kombinasjonen er ideell for effektiv og pålitelig transport av diverse gjenstander, noe som sikrer tidsbesparelser og økt produktivitet for alle dine prosjekter.

Det vi gjør - Kranbil Oslo

Profesjonelle Løsninger for Alle Dine Kran- og Transport behov

Effektiv og pålitelig containertransport er nøkkelen til smidig logistikk. Våre kranbiler og erfarne sjåfører sørger for sikker og rask flytting av dine containere.

Vårt team av kvalifiserte kranførere tilbyr presise kranløft for alle typer prosjekter. Med avansert utstyr håndterer vi alt fra små til store løfteoppgaver med høyeste grad av sikkerhet og effektivitet.

Spesialisert i båtløft, tilbyr vi skreddersydde løsninger for både private og kommersielle fartøy. Våre kraner og ekspertise sikrer skånsom og sikker håndtering, perfekt for både vedlikehold og transport.

Vår transporttjeneste er designet for å imøtekomme dine behov for effektiv frakt. Fra enkle leveranser til komplekse logistikkoperasjoner, våre pålitelige sjåfører og moderne flåte bidrar til tidsriktig og sikker levering.

Spesialister på monteringsoppdrag, vi tilbyr presisjonskranløft for komplekse installasjoner. Vårt erfarne team jobber nøye for å sikre feilfri løft i forbindelse med montering av strukturer, maskiner og annet utstyr.

Trenger du ekstra hjelp? Vi tilbyr utleie av profesjonelle sjåfører og kranførere. Med deres ekspertise og erfaring kan du forvente førsteklasses service og utførelse for alle dine transport- og kranbehov.

Trenger du et løft?

Vi er her for deg – alltid klar til å assistere i Oslo og omegn. Vår rekkevidde inkluderer Horten (HK), Sandefjord, Moss, Drammen, Tønsberg og flere andre steder, og sikrer pålitelig kranbiltjeneste uansett din lokasjon.