Om Oss

Velkommen til Nordisk Krantransport AS, en ledende tilbyder av transport- og krantjenester i hjertet av Østlandet. Vårt team består av faglig sterke medarbeidere med lang erfaring i bransjen, dedikert til å levere tjenester av høy kvalitet med effektivitet og presisjon.

Sikkerhet og Kvalitet
Vi setter en høy standard for HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet) i alle våre operasjoner. Vårt primære mål er din tilfredshet, og vi streber etter å møte og overgå dine forventninger ved hver anledning. For å tilby maksimal fleksibilitet, er vi tilgjengelige for oppdrag både dag og natt, og vår rekkevidde strekker seg over hele Østlandet.

Konkurransedyktige Priser
I vårt engasjement for å tilby verdi, tilbyr vi konkurransedyktige priser uten å kompromisse med kvaliteten på tjenestene vi leverer.

Vår Flåte
Vår toppmoderne flåte inkluderer:

Scania G500 (Euro 6): Utstyrt med en 50 TM HMF kran med jibb og vinsj, tilbyr denne kranbilen en total kranarmlengde på 30 meter og et lasteplan med utskyt på 7,5 meter. Den har en nyttelast på 10 tonn.

Scania R500 (Euro 6): Denne er utstyrt med en FASSI 32 TM kran, og har en total kranarmlengde på 21 meter med et lasteplan på 6,5 meter og en nyttelast på 11 tonn.

Ved å velge Nordisk Krantransport AS som din partner, sikrer du ikke bare en effektiv og pålitelig service, men også en løsning skreddersydd til dine behov, sikret av et team som brenner for å levere det beste innen bransjestandarder. Kontakt oss i dag for å se hvordan vi kan løfte ditt neste prosjekt til nye høyder.

Trenger du et løft?

Vi er her for deg – alltid klar til å assistere i Sandefjord og omegn. Vår rekkevidde inkluderer Horten (HK), Oslo, Moss, Drammen, Tønsberg og flere andre steder, og sikrer pålitelig kranbiltjeneste uansett din lokasjon.